Erki De Vries and Pieter Huybrechts

 

Evolving Space (2017)

 

 

Evolving Spaces is een nieuw hoofdstuk in het overkoepelende BookProject waar Erki De Vries en Pieter Huybrechts sinds 2012 aan werken. In CC Mechelen stellen zij tentoon op een aanzienlijk grotere schaal dan voorheen.

Het project bestaat uit verschillende fasen. Deze resulteren in een reeks van sculpturen verwerkt in de installatie ter plekke, waardoor je als bezoeker met verschillende schalen in aanraking komt, en een tweeledig begrip van de ruimte verkrijgt boven de complexiteit van het werk. Verder volgt er een presentatie van een sculptuur in boekvorm bij de finissage. Installatie en fotografie spelen op elkaar in, in situ ontwikkeld naar de ruimte van CC Mechelen.

De bezoeker kan en mag zich door de installatie bewegen en zo de sterk van elkaar verschillende zijden en zichten op zich in laten werken.

 

www.bookproject.eu

 

 

Erki De Vries and Pieter Huybrechts

 

Curating Space (2015)

 

Three performers conjure up three worlds that touch each other’s boundaries and merge in a fascinating journey: A photographer, a musician and a scenographer manipulate the space surrounding the audience each in their own artistic language.

Concept Erki De Vries/Pieter Huybrechts Photography Pieter Huybrechts Scenography Erki de Vries Music Kris Delacourt Dramaturgy Marnix Rummens Software development Vincent Jacobs/Culture Crew – Production Erki De Vries, Pieter Huybrechts, Kris Delacourt/Platform 0090 Coproduction wpZimmer/Het Bos

 

www.pieterhuybrechts.be

www.0090.be

 

 

Erki De Vries

 

Performing Space (2007)

 

Performing space